AÇIK HAVA SİNEMA ETKİNLİĞİ YAZ AKŞAMLARINA DAMGASINI VURDU

222
Reklamı Gizle

Başkan Aşkın Tören’in “Kültür ve sanat şehri Altınordu” mottosuyla Altınordu’nun kültür ve sanat yaşamına kazandırdığı etkinliklerden biri olan “Açık Havada Sinema” günleri final yaptı.

Altınordu Belediyesinin ikramları eşliğinde 10 gün boyunca her akşam birbirinden özel filmlerin gösterildiği etkinlik Altınordu’nun yaz akşamlarına damgasını vurdu. Açık havada sinema günleri geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın’ın “Savulun Battalgazi Geliyor” adlı filminin gösterimiyle son buldu.

10 GÜN BOYUNCA SÜREN ETKİNLİK YOĞUN İLGİ İLE FESTİVAL HAVASINDA GEÇTİ

Altınordu Belediyesinin Akyazı Plaj mevkiinde bulunan ücretsiz oto park alanında 22-31 Temmuz tarihleri arasında 10 gün boyunca devam eden etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Çocukların keyifle izlediği dünyaca bilinen animasyon filmlerinin yanında “İyi ki Varsın Eren” gibi kahramanlık öykülerinin konu edildiği film gösterimleriyle zaman zaman duygu dolu dakikalar yaşayan Altınordulular “Savulun Battalgazi Geliyor” filmi ile de hem nostalji yaşadılar hem de geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın’ı saygıyla ve rahmetle yad ettiler.  Açık hava sinema etkinliği telefon ışıklarıyla yapılan ışık gösterisiyle görsel bir şova alanına dönüştü. Altınordu’luların çocuklarıyla, komşularıyla birlikte hoşça vakit geçirdikleri ve yıldızlar altında sinema keyfi yaşadıkları etkinlik hafızalarda bir kez daha unutulmaz izler bıraktı.

BAŞKAN TÖREN “HEMŞEHRİLERİMİZİN KÜLTÜRE SANATA DOYACAĞI ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Açık hava sinema etkinliğine katılan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Etkinlik alanını dolduran vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aşkın Tören, “Altınordu’lu hemşehrilerimizin kültür ve sanatı doya doya yaşadıkları birçok etkinliği bugüne kadar gerçekleştirdik. Bundan sonra da gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Çünkü Altınordu’muz bir kültür ve sanat şehridir. Hemşehrilerimize ilkleri yaşatmaya şehrimizi her alanda örnek alınan özenilen bir şehir haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Etkinliğimize yoğun ilgi ve katılımları dolayısıyla tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Sürprizlerimiz devam edecek” dedi.

VATANDAŞLARDAN ALTINORDU BELEDİYESİ’NİN KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİNE ÖVGÜ

Altınordu Belediyesinin kültür ve sanat etkinliklerini değerlendiren vatandaşlar; ‘Arabalı Sinema’, ‘Minderli Açık Hava Sineması’ konserler gibi etkinlikler ile Altınordu’da ilkleri yaşadıklarını belirterek Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

Altınordu Belediyesinin her alanda yaptığı çalışmalarla çok başarılı hizmetler sunduğunu ifade eden Altınordulular “özellikle kültür ve sanat etkinlikleri muhteşem. Hem çocuklarımız hem de komşularımız ile birlikte 10 gün süren çok güzel bir etkinlikte yaz akşamlarını değerlendirdik. Günlük hayatta yaşadığımız yoğunluğu ve stresi Açık hava sinemasında attık. Aynı zamanda komşularımız ile bir araya gelerek keyifli vakit geçirdik. Şehrimizde ilk bu tür etkinlikleri görmekten çok mutlu olduk. Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören’e çok teşekkür ediyoruz” şeklinde duygularını ifade ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir