“Yazgı Kent” Yükseliyor

802
Reklamı Gizle

Ünye’de inşaat sektörünün öncü lokomotiflerinden birisi olan Yazgı İnşaat, Bayramca Mahallesi’nde bulunan projesine devam ediyor.

Uzun yıllardır Ünye’de inşaat sektöründe adından sıkça söz ettiren Yazgı İnşaat, inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara rağmen bir çok projesini hayata geçiriyor. Bunlardan birisi olan “Bayramca Yazgı Kent projesi” geçtiğimiz yılın başında temelinin atılmasının ardından çalışmalarına devam edilerek yeni sahiplerine verilmeyi bekliyor.

Projenin tamamlanmasının ardından yeni sahiplerine anahtar teslimi yapacağını söyleyen Yazgı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Yazgı, “Dairelerimiz 140 m2. olmak üzere 12 katlı olarak inşa edeceğiz. 1 katı otopark, 1 katı ise iş yeri olacaktır. Diğer 10 katımız ise 60 daireli olacak şekilde inşa edilecektir” diyerek projenin tanıtımını yaptı.

“12 Katlı, 60 Daireli, Çocuk Parkı Ve Yeşil Alan”

İnşaatın tamamlanmasını kısa bir zaman içerisinde bitirerek teslimini 1,5 sene gibi bir süre içerisinde yapmayı düşündüklerini söyleyen Yazgı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Yazgı,” Binamız 6,5 dönüm arazi üzerine yapılıyor. Dairelerimiz 140 m2. olmak üzere 12 katlı olarak inşa edeceğiz. 1 katı otopark, 1 katı ise iş yeri olacaktır. Diğer 10 katımız ise 60 daireli olacak şekilde inşa edilecektir. Çift asansör ve çift merdivenli olmak üzere oyun alanı, çocuk parkı ve yeşil alanı olarak hizmete sunacağız. Manzara gibi bir yerde bu dairelerimizi satışa sunacağız. İstanbul gibi bir yerde böyle bir manzarayı bulamayız. Görünüm ve konum olarak Ünye’nin en güzel yerlerinden bir tanesidir” dedi.

“Kalite Ve Kişiliğimizden Ödün Vermedik”

Her sene çeşitli projelerini hayata geçirerek işlerinin kalitesinden ödün vermediklerini ifade eden Yazgı,” Normal şartlarda 2 yılda biter ancak biz kısa süre içerisinde dairelerimizi teslim etmeyi düşünüyoruz. Biz hiç bir zaman sektörde kalitemiz ve kişiliğimizden asla ödün vermedik. Bir atasözü vardır. Yapacağımız işlerin teminatı yaptığımız işlerdir. Yaptığımız işleri bu zamana kadar yaptık ve herkesi memnun ettik. Elimizden ne geliyorsa da yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir