TAVLI; “ÖĞRETMENLERİMİZ GELECEĞİ İNŞA EDEN USTALARDIR”

140
Reklamı Gizle

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Bir şehri yönetenler yaptıkları hataları yeniden inşa ederek düzeltebilir ancak öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin yanlış yapması geleceğimizi etkiler. Bu nedenle en kutsal meslekler arasında yer alan öğretmenlik mesleğini layıkıyla yapan eğitim gönüllülerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Başkan Tavlı, “Eğitimde Hatanın Telafisi Yok”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Tavlı mesajında, bir ülkenin geleceği için eğitimin büyük öneme sahip olduğuna dikkat çekerek, “İlk emri ‘Oku’ olan bir dinin mensupları olarak geleceğimize ışık tutan öğretmenlerimize her daim hak ettikleri değeri göstermeliyiz. Yerel idareciler olarak dün olduğu gibi bugün de eğitim camiamızın her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Çünkü okullar bir ülkenin geleceğinin inşa edildiği yerdir. Öğretmenlik mesleği bedeli maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın bir meslektir. Bu mesleği hakkıyla yerine getiren öğretmenlerimizin toplumumuzun vicdanındaki yer hep üst seviyelerdedir. Şehri yönetenler yaptıkları hataları yeniden inşa ederek düzeltebilir. Ancak öğretmenlerimizin geleceğimiz olan öğrencileri yetiştirmelerinde ki yanlış adımı telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurur.

Bu kutsal yolda bizlerin, kıymetli öğretmenlerimize güveni ve desteği tamdır. Bu vesileyle bu önemli günde öğretmenlik görevini aşkla, şevkle yerine getiren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü´nü içten dileklerimle kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mukaddes görevlerini icra etmek uğruna şehit düşen kahraman öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm ilim, irfan bekçilerine Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir