MHP BOŞ DURMUYOR

198
Reklamı Gizle

Seçim takviminin yaklaşmasıyla birlikte her günü dolu dolu geçiren MHP, sahada boş durmuyor. Yer yer il dışında ki programlara da katılan Başkan Şanlıtürk’ün yüksek performansı dikkatlerden kaçmıyor.

13-16 Ekim tarihleri arasında Maltepe Etkinlik Alanı’nda “Ordu Burda İstanbul’da” sloganı ile hazırlanan 11. Ordu Günlerinin tanıtımı programına katılım sağlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, bütün ilçe stantlarını ziyaret ederek destek verdi.
11. Ordu Günlerinin oldukça başarılı bir şekilde organize edildiğini belirten Başkan Şanlıtürk, yaptığı değerlendirmede; “Genel Başkan Yardımcımız Sn.İsmail Faruk Aksu, MYK Üyemiz Sn.Yavuz Tellioğlu, İstanbul İl Başkanımız Sn.Birol Gür, Çamaş İlçe Başkanımız Ahmet Uygun, Gölköy İlçe Başkanımız Ali Mert, Kabadüz İlçe Başkanımız Turan Baş, Mesudiye İlçe Başkanımız Hasan Açıkgöz, Çaybaşı İlçe Başkanımız Hüseyin Bayrak ve İl Başkan Yardımcılarımız Aydın Torun, Yaşar Aktaş ile birlikte; 13-16 Ekim tarihleri arasında Maltepe Etkinlik Alanı’nda “Ordu Burda İstanbul’da” sloganı ile hazırlanan 11. Ordu Günlerinin tanıtımı programına katılım sağladık.

İstanbul’da yaşayan Ordulu hemşerilerimiz ile hasret giderdik, kıymetli dostlarımız ile hasbihal ettik. Başta Ordu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sabri Çelebi, Yönetim Kurulu Üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim, bu tür programların devamlılığını nasip eylesin” dedi.

ROTAYI YENİMAHALLEYE ÇEVİRDİ

İstanbul programının ardından Ordu’ya dönen Başkan Şanlıtürk, rotayı Altınordu İlçesinde ki, Yenimahalle esnaf ziyaretlerine çevirdi. Gerek vatandaşların gerekse esnafların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Şanlıtürk, burada da esnafların talep ve beklentilerine kulak vererek çözüm noktasında çeşitli notlar aldı.

DÖNER KESTİ, ÇAY SOHBETLERİNE KATILDI

Zaman zaman tezgah başına geçen Başkan Şanlıtürk’ün bir dönerci dükkanında döner kesmesi ise renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlarla çay sohbetinde de bulunan Başkan Şanlıtürk’e gençlerinde ilgisi görülmeye değerdi.

“GENÇLERİMİZ EMİN ADIMLAR ATMAYA DEVAM EDECEK”

Gençlere çok önem verdiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Şanlıtürk; “Geleceğimizi gençlerle birlikte tesis etmek için azami bir hassasiyet gösteriyoruz. Partimizin ilkeleri doğrultusunda önceliğimiz her zaman genç nesilin modern çağa uyum sağlayabilmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız.

İlim ve bilimin ışığında gençlerimiz yarınlara emin adımlarla ilerleyeceklerdir. MHP olarak bu sorumluluğun bilincindeyiz. Gençlerimiz 2023’de yeni bir döneme Cumhur İttifakına verecekleri destekle emin adımlar atmaya devam edeceklerdir” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir