KUMRU’NUN MERKEZİNE SICAK ASFALT

286
Reklamı Gizle

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçesinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan ve yol üzerinde 4 okulun bulunduğu caddeyi sıcak asfalt ile buluşturuyor.

Büyükşehir Belediyesi grup yollarının yanı sıra ilçe merkezlerinde de asfalt seferberliğini sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından altyapısı tamamlanarak sıcak asfalt ile buluşturulan cadde ve sokaklar ihtiyaçlara cevap verebilecek bir yapıya kavuşuyor.

OKULLAR CADDESİ ASFALT İLE BULUŞUYOR

Asfalt seferberliği ile 19 ilçeyi adeta şantiyeye çeviren Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kumru ilçe merkezinde asfalt çalışması başlattı. Kumru halkının ve ilçe dışından gelenlerin yoğun olarak kullandığı, yol üzerinde 4 okulun bulunduğu Samur Mahallesi Okullar Caddesi yapılan çalışmalar ile sıcak asfalta kavuşuyor.

Çalışmalar kapsamında 400 metrelik bir alanı sıcak asfalta kavuşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri geriye kalan güzergahı da yakın zaman içerisinde asfalt ile buluşturacak.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Asfalt çalışmalarını memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir