“İLÇELERİMİZDEKİ ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

202
Reklamı Gizle

Ordu’da yıllar sonra asfalta kavuşan mahalle sakinleri, 10 mahallenin yol sorununu ortadan kaldıracak olan çalışmaları yerinde incelemek ve tamamlanan kısımları hizmete açmak için Akkuş’a giden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i, davul ve zurna ile karşıladı.

Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip olan kentte, on yılların sorunları bir bir çözüme kavuşurken, vatandaşlara da konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor. Bu kapsam da Akkuş ilçesinde yapımına başlanan Gedikli, Çavdar, Meyveli, Kürekçili, Çayhanlı, Çukur, Düvenceli, Yeşilgüneycik, Damyeri ve Tuzak mahalle sakinleri yol sevinçlerini Başkan Güler ile paylaştı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 27 km’lik yol ağı emülsiyon asfalt ile yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

10 MAHALLEYE HİTAP EDEN YOL ÇALIŞMALARINA DAVUL ZURNA DA EŞLİK ETTİ

Zamanın kısıtlı imkânlarıyla açılan ve vatandaşların uzun yıllar konforlu bir ulaşım sağlanması için özlemle beklediği grup yolunda asfalt çalışmaları başladı. Büyük heyecan uyandıran çalışmalara vatandaşlar da davul zurnayla eşlik etti.

BAŞKAN GÜLER: “TOPLAM 27 KM’LİK HATTI ASFALT İLE BULUŞTURACAĞIZ”

Kendisine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirten ve Akkuşlulara teşekkür eden Başkan Güler, ilçelerdeki alt ve üst yapı çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Akkuş’taki asfalt çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını dile getiren Başkan Güler, şöyle konuştu:

“Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizde yatırım çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçelerimizdeki alt ve üstyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu kapsam da Akkuş ilçemizde 10 mahallemizin yıllardır beklediği asfalt çalışmasına başladık. Toplam 27 km’lik olan bu çalışmalarımızda şuana kadar 10 km’lik bölüm tamamlandı. Geriye kalan bölümün de kısa süre içinde tamamlanması talimatını verdim. Biz Akkuş’u ve Akkuşluyu çok seviyoruz”

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yıllardır yolun yapılmasını bekleyen vatandaşlar, Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti. Yılların hayalinin gerçeğe dönüştüğünü görmekten son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, “Yıllardır buranın asfaltlanmasını istiyorduk. Başkanımız sağ olsun bizim bu mağduriyetimize kayıtsız kalmadı. Hayalimizi gerçeğe dönüştürdü. 10 mahallemizde bugün bayram var. Bizde mutluluğumuzu daha da taçlandırmak adına tarihi ana davul zurnayla eşlik ettik. Allah Başkanımızdan razı olsun” diye konuştular.

Akkuş ilçesinde düzenlenen programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Akkuş Kaymakamı Osman Kural, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir