İKİ İLÇEYE BAĞLANTI SAĞLAYACAK

296
Reklamı Gizle

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gürgentepe ilçesine bağlı Tikenlice Mahallesi’ni Gölköy ilçesine bağlı Damarlı mahallesine ulaştıran bağlantı yolunu sıcak asfalt ile buluşturdu.

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gürgentepe ilçesine bağlı Tikenlice Mahallesi’ni Gölköy ilçesine bağlı Damarlı mahallesine bağlayan yolu sıcak asfalta kavuşturduklarını duyurdu.

TİKENLİCE VE DAMARLI’YA BAĞLANTI SAĞLAYACAK

Kentin dört bir yanında ulaşım seferberliği ilan ettiklerini belirten Başkan Güler, “İlçelerimize verdiğimiz sözleri, belirlenen program dahilinde bir bir yerine getiriyoruz. Bu kapsamda, Gürgentepe ilçemize bağlı Tikenlice Mahallesini Gölköy ilçemize bağlı Damarlı Mahallesine bağlayan yolda sıcak asfalt çalışmalarını tamamladık. Bu yol aynı zamanda Sarpdere üzerinden onlarca mahalleye de bağlantı sağlıyor” dedi.

4 BİN 150 METRELİK YOL SICAK ASFALT İLE BULUŞTU

Güzergahta yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Ekiplerimiz daha önce 3 km’lik güzergahı sıcak asfalta kavuşturmuştu. Yeni çalışmayla birlikte 1150 metrelik kısmı da tamamladık. Geri de kalan kısmı da en kısa sürede asfaltla buluşturacağız. Gölköy ve Gürgentepe ilçelerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir