Reklam
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle

ÇOCUKLARA SİRK GÖSTERİLİ KARNE HEDİYESİ

197
Reklamı Gizle

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak, karnelerini alan çocukları  Yetenek Sirki ile ödüllendiriyor.

Okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, çocuklara geçen yıl olduğu gibi karne hediyesi olarak gösteri dünyasının en büyük şovu ünlü ‘Yetenek Sirki’ ile ödüllendiriyor.

Sömestr hediyesi yetenek sirki

Sömestr nedeniyle çocuklar için karne hediyesi olarak “Yetenek Sirki” gösterisi düzenleyen Belediye, 23 Ocak Pazartesi ve 24 Ocak Salı  günü Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nde, 13.00-15.00/ 17.00 saatlerinde 3 seans olarak gerçeklestirilecek programda jonglör, denge sovlari, akrobasi, sihirbaz, tek teker bisiklet, atesbaz, yilan sov, rolla bolla, hulahop gösterileri yer alacak.

Çocuklara yarıyıl karne hediyesi

Yarı yıl tatilinde çocukları eğlenceli gösterilerle mutlu bir gün yaşatacaklarını ifade eden Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız, eğitim öğretim döneminin yarısını geride bıraktı. Bu eğitim sürecinde çocuklarımız biraz yoruldu. Onların moral ve motivasyonlarını artırmak, evlatlarımıza güzel bir ara tatil yaşatmak amacıyla heyecan ve eğlence dolu çocuk şenliği düzenliyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda çocuklarımızın büyük ilgi göstereceğine inanıyoruz.” dedi.
Yetenek Sirki gösterisinin 1.seansi saat 13:00-15:00, 2.seansi 15:00-17:00 3.seans ise 17:00-19 saatleri arasinda Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir