Reklam
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle

Çaybaşı’nda Karayiğit Dönemi Başladı

43
Reklamı Gizle

Çaybaşı’nın yeni Belediye Başkanı Mesut Karayiğit, halkın büyük destek ve teveccühüyle seçilmesinin ardından, önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Semiz’den başkanlık görevini devraldı. Halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreni, bölgenin siyasi ve sosyal yaşamında önemli bir olay olarak kaydedildi.

Çaybaşında Devir Teslim Töreni Yapıldı

Törene, YRP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Ağca ve Ünye Belediye Başkan Adayı Hayati Balcı’nın da katılması, etkinliğe olan ilgiyi daha da artırdı. Tören sırasında yapılan konuşmalarda, halkın seçimde gösterdiği ilgi ve destek vurgulandı. Başkan Karayiğit, törende yaptığı konuşmada, “Rabbimizin takdiri, kıymetli halkımızın teveccühleri neticesi, Çaybaşı Belediye Başkanı seçilmemiz münasebetiyle bugün devir teslim törenimizi gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Hüseyin Semiz’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. Allah bize, Çaybaşı’na hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah” dedi.

Bu önemli tören, Çaybaşı’nın siyasi ve idari yapısında yeni bir dönemin başlangıcını temsil ediyor. Yerel yönetimdeki değişim, bölgenin geleceği ve kalkınması için umut vaat ediyor.