BÜYÜKŞEHİR GÖLKÖY’ÜN ULAŞIM SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

251
Reklamı Gizle

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in il genelinde başlattığı asfalt hamlesiyle sorunlar çözüme kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında, Gölköy ilçesinde, 2019 yılından bu yana 63 kilometre yol asfalt ve beton konforuyla buluştu. İlçede kurulan asfalt plentiyle birlikte, bölgenin kaderi değişti.

Türkiye’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar sürüyor. İlçe merkezlerinde, altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, kırsal yol ağlarındaki mahalle ve grup yollarını da konforlu bir yapıya dönüştürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

63 KM YOL KONFORLU BİR YAPIYA KAVUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy ilçesinde 2019 yılından bu yana yaptığı ulaşım çalışmaları kapsamında 57 km asfalt ve 6 km beton olmak üzere toplamda 63 km yolu konforlu bir yapıya dönüştürdü.

ULAŞIM ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Gölköy ilçesinde gerçekleşen asfalt ve beton yol çalışmalarının yanı sıra 14 km yeni yol açma ve genişletme, 160 km stabilize yol yapım, 557 km reglaj, 241 km hendek temizliği, 4 bin 149 ton asfalt yama ve 1508 metre yağmursuyu hattı çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

YENİ ASFALT PLENTİ İLÇEYE KAZANDIRILDI

İlçe genelinde ulaşım çalışmalarını sürerken Başkan Güler’in talimatıyla hayata geçirilen yeni asfalt plenti de hizmet vermeye başladı. Gölköy ilçesinde kurulan plent, zorlu coğrafyada Gürgentepe, Mesudiye ve Aybastı ilçelerinin de asfalt ihtiyacını karşılıyor. Bölgede kurulan plentle birlikte hem zamandan hem de maliyet olarak tasarruf sağlanmış oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir