AYBASTI’YA ASFALT KONFORU

223
Reklamı Gizle

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ilçesine bağlı Toygar mahallesinde asfalt çalışması başlattı. 9 bin 600 metre uzunluğundaki güzergah, Perşembe Yaylası’ndan Pelitözü, Zaferi Milli ve Uzundere mahallelerine gitmek isteyen vatandaşlara konforlu bir ulaşım imkanı sağlayacak.

Türkiye’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar sürüyor. İlçe merkezlerinde, altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, kırsal yol ağlarındaki mahalle ve grup yollarını da konforlu bir yapıya dönüştürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

9,6 KİLOMETRELİK YOL ASFALTLA BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ilçesine bağlı Toygar mahallesinde 9,6 kilometre uzunluğundaki güzergahta emülsiyon asfalt çalışması başlattı.

Pelitözü, Zaferi Milli ve Uzundere mahallelerine de konforlu bir bağlantı sağlayacak yol, kırsal kesimde geniş bir nüfusa hizmet verecek.

PERŞEMBE YAYLASI’NDAN MAHALLELERE EN KESTİRME GÜZERGAH

Aybastı ilçesine bağlı Toygar Mahallesi’nde başlatılan asfalt çalışmalarıyla, Pelitözü, Zaferi Milli ve Uzundere mahalleleri en kısa güzergahtan konforlu bir ulaşımla Perşembe Yaylası’na bağlantı sağlayabilecekler.

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Birçok mahalleye hizmet verecek olan yolda başlatılan asfalt çalışmalarını sevinçle karşılayan mahalle sakinleri ise desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir